Komp akart lenni, de nem komplett:)

2020.07.12

Magyarország-Fuerteventura-Magyarország, avagy a 3. kompos utazás kocsival idén

2020.07.12 12:24


Akik követték az eseményeket, valószínű, hogy tudják, hogy idén harmadszor vagyok ezen az úton. Első alkalommal a fesztiválom megszervezéséhez szükséges személyes találkozókat szerettem volna útba ejteni a kis 17 éves Toyota Yaris járművemmel februárban, majd a cél az volt, hogy átrendszámoztatva a járművet Fuerteventuran hasznalom.

Masodik alkalommal a karantén kellős közepén az egyik ismerősömmel mentem vissza Magyarországra április 1-i indulással (egy lakóautót felváltva vezetve) csak stílusosan a bolondok napján. Az nem teljesen a nyaralással egybekötött örömteli pillanatok útja volt, de kihoztuk a maximumot belőle. Április 3-án megérkeztünk Huelvaba és utána a nagykövetségek támogatásával és kontrolljával eljutottunk Magyarországig 5 nap alatt.

Harmadik alkalommal pedig vissza kellett mennem a kicsi kocsimért Fuerteventurára, mert a külső tényezők megváltoztatták a tervemet. Ember tervez, Isten végez, ahogy mondani szokás. Az életben maradáshoz állítólag annak van a legjobb esélye, aki jól alkalmazkodik a környezetéhez. Úgy érzem, jó edzést kaptunk a 2020-as év folyamán mindannyian:)

Az első utazásom volt a legkalandosabb, az majd PDF könyv formátumban hamarosan megjelenik képekkel, szálláslehetőségekkel és a teljes útvonallal.

Melkvi Zsuzsa
Minden jog fenntartva 2009
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!